dcsimg
Results 1 to 7 of 7

Thread: If possible then what i need?

  1. #1
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Nigeria
    Posts
    3

    Question If possible then what i need?

    Hi friends ,hope you all are fine and doing well.I am working as a security guard in for my company, recently our company has started expanding its ware house and workshop and it hired three companies to complete the project.As a part of my duty is to check identification and work pass issued by our company of the labors and keeping records of there entry and exit time.
    In early days of this project i use to deal with hundred labors only, but now after 8 months since the project has begun , am dealing with almost 450 labors daily .Recently i was thinking that if there is any way to ease down with this situation , instead of writing down names of labors ,entry time and exit, etc.
    Is there any user friendly software for such problems, is it possible to use barcode scanners or reader to read photos of labors from there ID cards and there data entered automatically with all there details necessary like entry and exit time, mean while also showing there documents or Gate passes , either valid or not.Hope you understand what i mean, and sorry if you feel that am not conveying in correct way.But friends, this is all what is in my mind and i know that your intelligent visions have figured out about what am asking.
    Thank you very much

  2. #2
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    5,938
    Yes that's possible, most of companies are doing it now I believe. You need find such vendor in your area.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Nigeria
    Posts
    3
    Well for sure am not going for any vendor , then what am here for?.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    5,938
    You can reinvent the wheel then.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Nigeria
    Posts
    3
    I never worked on such things ever, how can i then?

  6. #6
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Austria
    Posts
    6

    If possible then what i need

    I mean, Im pretty sure Ill always be drawing something along with the debug data. Itd just be nice to know why this is and what Im doing wrong, if anything. My friend and I were sitting there for over an hour trying to figure out why the debug data wasnt drawing, and then I decided to draw a sf::Shape just to test it out and that made the debug data show up all of a sudden.

    Thanks

  7. #7
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    1
    Use barcode reader to scan and read the data.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •